torsdag 27. februar 2014

Bloggtreff med Sandberg

Igår var noen fantastiske folk samlet på Poesi i Oslo der Sandberg hadde et lite foredrag og introduksjon av deres tapetnyheter og litt historie.
Det var lett servering i et intimt lite lokale midt i Bygdøy Allè. Helt korrekt Erling Skjalgssons g. 19a.Foredraget/treffet fant sted i 2 etg. For å komme dit måtte vi gjennom noen små rom opp en trapp og enda flere rom. Bare det å gå igjennom alle disse rommene var som et eventyr. Det var bøker, tapeter, stoffer tett i tett. Nesten som et lite skattekammer.
Jeg som oftest får med meg at det er bloggtreff ETTER bloggtreffet syntes det var veldig koselig å møte noen av de som står bak noen av bloggene jeg følger og ikke minst møte nye folk.
Koste meg med inspirasjon og tips fra kreative sjeler.Ann Merete bak bloggen kreativ-i-tet skuffer aldri med hennes DIY tips. Hun viste frem hva du kan gjøre med f.eks tapetrester. Alt fra å lage egne gaveposer til å trekke om tennbrikettbokser.Anette Willemine viste oss noen bilder fra hennes hjem der det er brukt tapet og hva man ellers kan bruke det som. Bordbrikker, løpere og gavepapir.


Jeg som ikke er stor tilhenger av tapet vurderer sterkt å legge tapet i barnerommene når 2 etg vår blir ferdig.
Kasper tapeten til Sandberg er bare helt nydelig, men tror ikke den vil passe inn hos oss. Dermed har jeg plukket ut min favoritt. Hvit base med masse små hjerter på. Jeg er og blir litt kjedelig.Til slutt fikk alle en goodiebag fra Sandberg. Et hefte med tapetprøver, lite serveringsbrett, servietter og Sandberg minnepenn med deres nye kolleksjon. (den blå tapetprøven med hus er Kasper. Er den ikke lekker?)Gleder meg til å ta i bruk brett. Perfekt størrelser for en kopp te og en STOR bolle!
2 kommentarer:

 1. Hei du,
  Så koselig dere hadde det :)
  Jeg fikk ikke kabalen til å gå opp, så jeg måtte stå over denne gangen :)

  fin helg!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du!
   Ja det var kjempekoselig. Gøy å møte ansikter jeg vanligvis bare ser på skjermen. :)
   Synd du iikke fikk det til. Men kanskje jeg ser ditt ansikt en annen gang :)

   Kjempegod helg til deg også!

   Klem

   Slett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...