søndag 16. mars 2014

En jentete søndag og en liten gutt

Endelig var jentegjengen samlet. Fy skam så lenge siden det var siden sist. Synd ikke alle hadde muligheten til å møte opp idag, men vi som var samlet koste oss. Jeg koste meg hvertfall. Håper resten av selskapet gjordet det samme. Mye mat ble det. Syns egentlig ikke jeg gjorde annet enn å snakke, le og prate.  De store hadde sine samtaler og de små holdt på med sitt. Søndagsglede kaller jeg det.


Igår satte jeg inn Le Creuset brødet i kjøleskapet til heving over natten. Før den stekes så må den taes ut av kjøleskapet å hvile en times tid. Så klokken 06.43 presis bråvåknet jeg. Litt sånn i søvne fant jeg veien til kjøleskapet og fikk tatt ut gryten. Så var det tilbake i seng.Dagen startet bra og jeg var i rute. Helt til jeg skulle ta ut det ferdigstekte brødet. Crap! For lite olje IGJEN. Brødet satt bom fast i gryten. Tok vel ca en times tid før jeg fikk lirket den løs. Lettelse! Dagen min hadde vært ganske ødelagt om jeg ikke hadde fått ut det brødet. Tenk deg livet i mine sko....

Lagde eplekanel muffins med smuldredeig på toppen og brownies til kaffen. Også kom Kin med deilig gulrotkake. Og da må det jo også friske bær til.  Er det flere som syns at blåbærene smaker helt fantastisk for tiden? Mums!
Første gang jeg testet ut muffinsene. Herlig oppskrift! Må deles. Så følg med.
Ja...også var det to svære kanelboller da. Disse rakk vi ikke spise eller rettere sagt fikk vi ikke plass til i magen....


Alt i alt en herlig søndag med herlige mennesker. Både store og små.
Gleder meg til vi møtes igjen og håper det ikke blir for lenge til neste gang! <3


2 kommentarer:

  1. For et herlig bord med så mye godt. Og grytebrød har jeg ikke prøvd før, men nå ble jeg fristet. Ønsker deg en riktig fin uke!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Merete. Her ble det mye mat og mette mager :)
    Støpejernsbrød er bare helt fantastisk godt! Oppskrift kommer om ikke lenge. Den må du absolutt teste ut! Fin uke til deg også! :)
    Klem

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...