søndag 9. mars 2014

Dæhlieløpet 2014

Idag var det igjen klart for Dæhlieløpet. Ifjor flyttet de hele arrangementet til Nordåsen på Nannestad. Vi humpet oss gjennom hele veien opp og siden tiden ble litt knapp så var det ingen ledig parkeringsmuligheter rundt arenaen. Ble et godt stykke å gå. Kjente det på kroppen da jeg kom hjem. Ryggsekk, 2 par ski og Maya på armen ned og opp på vei tilbake var virkelig ukens treningsøkt.


Som vanlig stilte Bjørn Dæhlie opp og med seg iår hadde han Alexander Legkov fra Russland. Legkov var virkelig engasjert både ved medaljeutdeling,fotografering og autografsignering. Så utrolig blid og tålmodig. Thumbs up for ham!


Emilie gikk alene på Bjørneløypa der jeg og Maya heiet henne inn mål. Hun følte seg ikke helt tipp
topp etter den humpete bilturen opp så var veldig beskymret da det tok litt tid før vi fikk se henne i løypa før mål. Men med mamma og lillesøster som heiagjeng gled hun inn over målstreken og medalje utdelt fra Legkov. Mye om og men om Maya skulle gå. Så det ble en liten kort hareløype på henne. Maya ble møtt av Dæhlie. Og med medaljen godt plantet rundt halsen så ble det bilde på henne også.Vi fulgte glavasprinten med pølser og solbærtoddy før vi avsluttet dagen med autografer på både luer,t-skjorter og ski!

2 kommentarer:

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...