fredag 31. januar 2014

True facts jan 2014

Som nevnt.
Inspirasjon fra fabelaktig sin random facts innlegg's.Jeg elsker å vaske klær. Og da mener jeg elsker å VASKE. Vi har tre skittentøyskurver.
Mørkt tøy, lyst tøy og ulltøy, men desverre så er det bare jeg som holder systemet gåendes. Så kan egentlig si at vi har tre random skittentøyskurver.
MÅ være: vaskemiddel: flytende blenda, mykgjøringsmiddel: hvit comfort og ullvask fra nøstebarn. De er alle fylt i glassfasker med sort etikett printet med Dynamo.Alt ser jo veldig flott ut da.
Selv om jeg er glad i å VASKE klær så har jeg ikke faste vaskedager. Noe jeg absolutt burde når 6
åringen ofte kommer å sier hun er gått tom for sokker eller minstemann plutselig ikke har ullundertøy igjen. Dette må jeg ta fatt i.

En vanlig vaskedag hjemme hos meg innebærer at jeg først må finne ut hvilken farge jeg skal kjøre i maskinen. Siden resten av familien tror jeg driver renseri hvor de bare kan slenge fra seg klær i alle forskjellige farger der de vil så må jeg først sortere for å finne ut hvilken fargehaug som er størst.
Deretter dytter jeg så mye jeg får til inn i maskinen som absolutt burde romme mer!
Oppi med det som trengs fra de fantastisk fine flaskene mine også velge vaskeprogram.Så når maskinen er i gang så kan jeg sitte å se at det går rundt og rundt og rundt og at det tørre blir våtere og våtere. Bruker vel sånn omtrent 15-20 minutter av tiden min foran vaskemaskinen før jeg sier at min jobb innenfor vasking av klær er gjort.
Ja for jeg glemte vel å nevne at jeg HATER å henge opp klær til tørk og jeg HATER å rydde klesvasken. Så dette er noe sambo må gjøre. Og siden jeg tar vasken på kvelden/natten så må han sitte oppe å vente til det piper.
Ullklær kan jeg henge opp siden det er en ganske så liten vask. Håndkler kan jeg også ta med et skrik. Men å henge opp små barneklær, sokker der det som regel bare er en sokk, bukser, skjorter, #fulltstativmåfinnefrementil  etc....hater det! HATER det rett og slett.
Lagde meg til og med en "en sokke pose".
Der ble alle sokker som det bare er an av lagt. For dukker den andre opp så er det jo bare å finne den første i posen.
Posen er bare blitt full og lagt til siden og den andre sokken til alle sokkene oppi der er og blir borte! merkelig......


Back to the point!
Jeg setter bare på klesvasken.
Sitter foran og titter i luken 15-20 min
Hater å henge opp og rydde bort

Sikker på at det finnes flere slike der ute! Er du en av dem?

2 kommentarer:

 1. System er bra. Hos oss har vi samme systemet.
  Men her har jeg faktisk fått med både mann og to sønner på systemet.
  Utroooolig spør du meg, for ingen andre systemer funker her...
  Klemmer fra Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. System er bra så lenge det fingerer og alle er "systemere"! hehe.....
   Jeg derimot må ha eget system i systemet :)
   Men gratulerer med å ha mann og sønner som er så snille som lar deg slippe å grave deg igjennom brukte sokker, undertøy, våte plagg/håndkler etc.
   that must be a like in heaven! :)
   Ha en fin tirsdag!
   klem

   Slett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...