tirsdag 28. januar 2014

Gave & Interiørmessen 2014 Lillestrøm

På fredag gikk turen til Gave & Interiørmessen på Lillestrøm.
Dette er vel det 5. året jeg er der og må innrømme at årets besøk var litt mer spesiell enn tidligere besøk.
Føler at drømmen om å starte noe for seg selv har blitt sterkere enn noensinne.
Kanskje det har noe med alderen å gjøre?
Fikk en del kontakt med litt forskjellige leverandører og gründere. Luftet litt ideer og fikk masse tilbakemeldinger og litt råd.
Det var vel i år 2000 tanken dukket opp for første gang. Tenk det å ha sin egen butikk, drive det og at det blir en del av livet og hverdagen.
2004 registrete jeg meg i foretaksregisteret. Så har det da gått mange år da uten særlig fremskritt .... Ikke fordi jeg ikke har tenkt mer på det, men på grunn av frykt og redselen for ikke å ha noe trygt og forutsigbart. Ikke minst den økonomiske tryggheten som forsvinner. Det er det som har stoppet meg i å ta det neste steget år etter år. Og som igjen har gjort at jeg hvert år havner  der jeg startet.
Drømmen blir med tankene.

Men som 8 av 10 på messen sa. Ingen starter noe uten å være redd. Man må føle litt frykt. Når du da har kommet inn i det så forsvinner frykten og du finner så mye glede i det.

Jeg vet det finnes mange "warnings" der ute til folk som ønsker å starte for seg selv. At man tror det er lett og at det bare er morro.
Det tror jeg absolutt ikke! Jeg vet det kan ta 2-3 år før man kan se noe overskudd i bedriften. Jeg vet at man mister tid med familien. Jeg vet at det er mye jobbing. Og jeg vet at det kreves mye. 
Nå har jeg heldigvis familien som støtter meg og ikke minst venner.

Atpåtil så er det tanker som "hvordan gjøre ting annerledes enn andre", "hvorfor skal folk velge nettopp deg", "hva kan du tilby som gir deg en fordel"
Jeg har tro på at god kundeservice og god kontakt med kundene er noe man vinner stort på.


Er det noen der ute som driver egen bedrift som kjenner seg litt igjen i min situasjon som kanskje vil gi meg litt råd så send meg gjerne en mail.


2 kommentarer:

 1. dette hører jeg er noe du har tenkt på i flere år, så gå for det!
  så spennende!

  klem tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Tone! Må ta mange runder med meg selv før jeg tør :)
   Men håper bare gutsen har vokst med aldern da.
   God tirsdag!
   Klem

   Slett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...