tirsdag 3. juni 2014

NIB ufordring Juni-Uterom

Slenger meg på NIB's ufordring denne måneden der tema er Uterom.
Dette er mitt bidrag.

Uteplassen vår begynner å ta form. Plattingen ble bygd ifjor sommer og har siden vi flyttet inn for 2 år siden samlet på paller fra diverse naboer som har bygd. Jeg ønsket meg pallesofa, seil, kabeltrommel bord. Jeg fikk pallesofa, seil og kabeltrommel bord!!!







Har vært en del prosjekter og listen er fortsatt lang. Vi har sådd plen som nå har begynt å spire. Ikke helt grønt enda (i to år har jeg virkelig kunnet bruke ordtaket" gresset er alltid grønnere på den andre siden!"), men blir da vel grønt før sommeren er over.
Ifjor ble det plantet løk i blomsterbedene. Epletre, Cherry Blossom tre, og diverse bærbusker blant annet blåbær ble også satt i bakken.
Mens iår har vi sådd både tomatplanter, potteplanter og satt løk.
 










So far så fornøyd med hva vi har fått til.

Gå inn på NIB for å se flere inspirerende og flotte bidrag!

4 kommentarer:

  1. Herlig uteplass hos dere :-) Nå gleder jeg meg til sola skinner igjen, for akkurat nå plasker det på Sørlandet! Lykke til i utfordringen og ha en nydelig dag. Klem fra Monica.

    SvarSlett
  2. Kjempe fin uteplass! Møbler av paller er ordentlig fint :) Jeg likte veldig godt hvordan du har dekket/pynta kabeltrommel-bordet.

    SvarSlett
  3. Digger den romantisk rustikke stilen på terrassen din.
    Merete-smil :-)

    SvarSlett
  4. Tusen takk for alle koselige ord fine dere <3 Beklager sent svar. Har ikke alltid tilgang til pc og kommentarene mine forsvinner bare når jeg svarer på telefon. :(

    Håper du har fått mange solfylte dager på Sørlandet Monica! Her har vi bare kost oss ute. Fylt opp med masse planter og spiselige planter. så det er mye aktivitet ute med å vanne alle pottene :) Klem

    Line: Tusen takk! Er skikkelig fornøyd med det bordet altså. Må bare finpusse det sånn etterhvert. Tror gjestene mine begynner å bli temmelig lei av å få flis i fingern! hehe... Klem til deg

    Tusen takk Merete! <3 Klem

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...