onsdag 25. juni 2014

Tomater og eplekart

Det er så utrolig morro å følge med på det som skjer i hagen hver eneste dag!
Epletreet som jeg trodde var dødt er nå kledd med masse masse eplekart!Tomatplantene våres.... de som vi har sådd selv (to som overlevde) og de vi kjøpte på plantasjen for en stund siden(som har vokst enormt) har endelig forandret seg fra blomster til bitte bitte små tomater. Veldig fornøyd til å være førstegangs tomatdyrker.Jeg gleder meg som en unge hver morgen når jeg står opp. Da må jeg ta en tur tundt hagen å ta en titt på alt som vokser og gror. En ting jeg ikke har fått til iår er ripsbuskene mine. Kjøpte 2 ripsbusker ifjor. Begge har vokst og har fått masse grønne blader, men ingen av dem har flere enn 5 bær....Hva er grunnen?


3 kommentarer:

 1. jeg har også eplertre, men ingen kart på dem ....enda!
  det gror også med litt forskjellig i drivhuset :-)

  klem tone

  SvarSlett
 2. Så spennende Tone! Jeg vil også ha drivhus. Så det fineste drivhuset da jeg var innom Bolina forrige uke. Så ut som det var bygget om fra en gammel lekestue. Helt sinsykt lekker!!!
  Masse kart på både treet og bakken her... men kanskje du hadde et frodig epletre med masse epler ifjor?

  Ønsker deg en herlig sommer!
  Kos deg! Klem

  SvarSlett
 3. Tusen tusen takk for veldig hyggelig kommentar på hjemmekontoret mitt! Men at jeg har full kontroll, det er vel mest tilsynelatende tror jeg! ;) Jeg har også hatt en del bloggfri i sommer, så derfor somler jeg litt med å svare på kommentarer og sånn, men jeg tenker jo at bloggen skal være et hyggelig fristed som jeg sysler med når jeg har overskudd :) Jeg venter i spenning på ditt neste innlegg!
  Lina

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid å legger igjen spor på min blogg! Ønsker deg en fin dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...